Prajitura cu bombite de branza si nuca de cocos

de ionela2682 in Prajituri, 5 Oct 2010 | 6692 vizualizari

 

Pentru aceasta prajitura ii multumesc in mod deosebit lu Miha.... ea a fost aici sursa mea de inspiratie.Mersi Miha!

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 4 oua
  • 150 g zahar,
  • 3 lg ulei,
  • 50 g cacao,
  • 100 g faina,
  • 1 plic praf de copt,
  • esenta de rom ,
  • Pentru bombite de branza
  • 250 g branza de vaca,
  • 50 g nuca de cocos,
  • 50 g zahar,
  • 50 g lapte praf ,
  • 2 galbenusuri,
  • 3 lg amidon cu varf,
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu bombite de branza si nuca de cocos:

Mai intai pregatim bombitele din branza prin amestecarea tuturor ingredientelor pana la omogenizarea completa

Pentru blat procedam ca la chec ,adica se mixeaza bine albusurile cu putina sare ,se adauga zaharul ,se mix pana se topeste ,se adauga faina cacaoa ,praful de copt

Se formeaza bilutele de branza cu mainile umede si se asaza in forma de tort tapetata cu hartie de copt


Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu bombite de branza si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ionela2682 1

06.10.2010, 21:49

mersi ionix!

nadina73 1

07.10.2010, 02:32

cred ca va fi vedeta si aceasta retetasuper 5 f

liana_geicu 1

07.10.2010, 21:15

Suuper prajitura asta! Mama mea a pus deasupra glazura de ciocolata, a avut un succes!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Milch Schnitte (Felie de Lapte)